En ny vinterlook

Ibland kan du verkligen tröttna på dig själv. Den där som glor tillbaka på en från spegeln, ser bara trött och glåmig ut. Inte kan väl det där vara du? Sommarens fräschör är dessutom borta sedan länge och höstrusket avspeglas även i den grå hyn och i de spretiga hårtestarna. Dags att göra något åt det!

Stilen

Kanske vill du byta stil helt och då kan senhösten vara ett toppentillfälle att göra det. Rensa ur din garderob och plocka bort allt du tröttnat på. Kasta däremot inte bort det, utan skänk det hellre till second hand. Det du tröttnat på, kan faktiskt göra någon annan överlycklig.

Kläderna

När du röjt garderoben är det dags att fixa lite nytt. Är din garderob i det svartaste laget kanske det är dags att skaffa lite mer färgglada plagg. Var inte rädd för att testa nytt. Med detta i åtanke så ta en dag på stan och botanisera i alla klädbutiker du passerar.

Håret

Ingenting kan lyfta humöret så bra som att känna sig riktigt snygg i håret. En ny härlig färg är aldrig fel, men underskatta inte värdet av en riktigt bra klippning. Sedan räcker det dessutom med att bara klippa lite i topparna för att håret omedelbart ska kännas fräschare. Klicka här också för mer tips och idéer!