Påsken är i antågande

Snart så får vi fira påsk i vårt avlånga land. Det blir ett par extra dagar ledigt under påskhelgen och för en del så kanske man väljer att åka till fjällen på påsklovet. Oavsett hur det blir i år så ska vi klart äta gott och koppla av ett par dagar.

Vi kan ha olika traditioner när vi firar våra högtider och så även till påsk. Vissa kanske väljer ett traditionellt påskbord med allt vad det innebär. Andra kanske lagar annan typ av mat som intages med goda vänner. Det kan vara trevligt att pynta så man får en bra känsla av påsk. Allt du behöver hittar du online. Även om det är en speciell tid just nu med pandemi så behöver vi fira, se till att få det så påskfint du bara kan om du firar hemmavid.

Vad som lagas inför påsk kan se olika ut då vi alla har våra traditioner. Det finns så klart mycket att välja på oavsett om du går på vanligt klassiskt påskmat. Men det kan även vara skoj att prova något nytt som kanske inte tidigare varit med i er påskmeny. Titta igenom några recept som ni kanske fastnar för och vill laga till er påskmåltid. Både lamm, lax och ägg är ju klassiker kring påsk och det går så klart att hålla på traditionerna och laga det klassiska påskbordet.