Kasta de vanliga cigaretterna – må bättre

Om du fortfarande är en rökare av traditionella cigaretter, vet du definitivt vilken häxjakt det är på dig. Här blir du kallad för allt möjligt och blir utpekad en person som de tycker bortser från andras hälsa. Jo, visst är det ingen som har bett någon stå bredvid dig när du röker.

Naturligtvis står det dig helt fritt att fortsätta röka och trivas med att förpesta andra människors liv. Dock finns ett alternativ som kan leda till både bättre hälsa där du samtidigt blir omtyckt. I det fallet är det E-cigaretter som gäller för dig som vill prova något annat.

Nu handlar det givetvis inte bara om att sluta röka eller byta till E-cigaretter när du vill ha en bättre hälsa. Här är det ett komplett koncept som gäller. Du ska äta en bra, sund och balanserad kost. I kombination med det ska du också ge din kropp regelbunden motion.

Här behöver du inte bli smal som en sylfid eller vara tjock som ett troll. Du blir hälsosam på dina villkor. Genom att byta till E-cigaretter får du lite mindre skadlig rökning. På den andra sidan har du bättre kost med mat som du gillar. På så sätt skapar du ett hälsosamt liv enligt dina preferenser.